Onorarii

Cabinet de Avocat Luminita Porojan

Onorariile se stabilesc liber intre avocat si client, atat in ceea ce priveste cuantumul acestora cat si modalitatile si esalonarile de plata si se prevad in contractul de asistenta juridica la data incheierii acestuia.

ONORARIILE SUNT NEGOCIABILE IN FUNCTIE DE COMPLEXITATEA, URGENTA CAUZEI SI DE TIMPUL ALOCAT FIECAREI CAUZE.

Consultanta juridica este GRATUITA atunci cand aceasta este urmata de un proces.


Onorariile pot fi:

ONORARIU ORAR: standard, are un nivel moderat si se aplica pentru cazurile ce presupun activitati in cadrul biroului. Acest tip de onorariu se aplica lucrarilor ce pot fi cuantificate ca intindere si timp.

ONORARIU GLOBAL (FORFETAR): se percepe clientilor ce doresc realizarea unui proiect ce nu poate fi exact cuantificat ca durata si intindere.

ONORARIU DE SUCCES: in cazuri speciale, biroul nostru poate percepe un onorariu compus din una sau mai multe variante de mai sus la care se poate adauga o suma ce urmeaza sa fie achitata de catre client in cazul in care proiectul se finalizeaza cu succes.

ONORARIU TIP ABONAMENT: constituie o forma de colaborare profitabila ambelor parti, permitand o planificare a cheltuielilor clientului si creand premisele unei relatii de adevarat parteneriat intre societatea dvs si noi.

Forma ideala pentru companiile care doresc sa beneficieze de consultanta juridica preventiva si reparatorie pentru activitatea curenta. Si in acest caz onorariile tip abonament sunt negociabile in functie de fiecare caz in parte.

* ABONAMENT BRONZE: pentru un numar de 5 ore consultanta/luna;

* ABONAMENT SILVER: pentru un numar de 10 ore consultanta/luna;

* ABONAMENT GOLD: pentru un numar de 20 ore consultanta/luna;